Ensimmäinen vuosi pulkassa 😎🎆🎇🎉🎈🎂

12.9.2017

Tänään on vierähtänyt tasan vuosi siitä, kun aloitin työskentelemään tmi HK Fysion tiloissa Niiralassa. Vuosi meni ohi hujauksessa, mutta siihen mahtuu paljon tapahtumia ja uuden oppimista.

Vuosi sitten olin hieman sekalaisissa tunnelmissa. Pitkän suunnittelutyön ja neuvottelujen jälkeen olin innoissani uusista toimitiloista, mutta samaan aikaan takaraivossa jyskytti pieni jännitys. Muutoksen mukana tulee paljon riskejä, jotka voivat vaikeuttaa työssä jaksamista ja toimeentuloa.

 

On ilo kuitenkin ilmoittaa, että ensimmäisen vuoden jälkeen olen todella tyytyväinen päätökseeni. Kollegani kanssa yhteistyö ja tilojen jakaminen on sujunut loistavasti ja olemme oppineet toisiltamme paljon uutta. Teemme molemmat töitä suurella sydämellä ja haluamme jatkossakin tehdä laadukasta työtä asiakkaiden hyvinvoinnin kehittämiseksi.

Vakioasiakkaani ovat myös olleet tyytyväisiä uusiin tiloihin ja valtaosa uusista asiakkaista on halunnut jatkaa yhteistyötä ensimmäisen käynnin jälkeen. Viime syksynä julkaistujen nettisivujen Google -näkyvyys on kehittynyt roimasti. Uudet asiakkaat ovat löytäneet minut helposti tänä syksynä, kun ovat hakeneet Googlen kautta Kuopion alueelta fysioterapeuttia ja/tai hierojaa. Myös paikallisen ”puskaradion” kautta on hyvä kello soinut ja yhteydenottoja tullut reilusti sitä kautta.

IMG_20170912_155802345_HDR

Vuosipäivänä ulkoilma on sateisen syksyn harmaa, mutta tulevaisuus näyttää kirkkaalta ☀😎

Vaikka ensimmäinen vuosi näyttää jälkeen päin katsottuna hyvältä, on pidettävä katse tulevaisuudessa. Toimintaa sekä osaamista voi aina kehittää ja vakaalta pohjalta kehittymistä pystyy jatkamaan rauhallisin mielin.

Mitä mieltä olet toiminnastani tähän mennessä ja miten sitä voisi kehittää? Laita palautetta/ehdotuksia artikkelin alaosaan tai vernerihast.com/ota-yhteytta/

 

Haluan kiittää kaikkia asiakkaita onnistuneesta vuodesta, joten kaikilla on mahdollisuus hyödyntää seuraava kampanja:

  • Onnittele Verneriä käyntisi yhteydessä ensimmäisestä vuodesta, niin saat -15% alennuksen yhdestä fysioterapia- tai hierontakerrasta.

HUOM. Kampanja on voimassa 13.10. saakka.

Seuraavaan kertaan 👋

Terveisin,

innostunut yrittäjä 😄

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s