Valmennus

Kiinnostukseni Terveysalaa kohtaan alkoi urheilun kautta. Urheilu alkoi teiniässä Juniori-nyrkkeilystä. Kun kamppailulajit jäivät vähemmälle, kiinnostus kehonmuokkaukseen kasvoi. Siihen kuuluu suurena osana lihasvoimaharjoittelu ja ravitsemus. Nämä ovat myös fysioterapian kulmakiviä. Viisitoista vuotiaana aloin tutustumaan aiheeseen liittyviin kirjoihin, artikkeleihin, videoihin yms. Teorian lisäksi olen vuosia saanut käytännön kokemusta, pitkäjänteisen harjoittelun kautta.

Eli voisi sanoa, että olen >15 vuotta opiskellut kehonmuokkauksen saloja. Nämä johtivat minut lopulta ensimmäisiin kilpailuihin Suomen Fitnessurheilu Ry:n, Classic Bodybuilding kisoihin, Turun Fitness Classicissa 12.6.2021 💪🤩🦵 Mikäli sinua kiinnostaa minun matkani Fysiikkalajien maailmassa sekä miten kisat menivät, suosittelen tutustumaan YouTube-kanavaani: https://youtube.com/channel/UCTNhBWRJwuNIfUG3f0CW04w

Kaikkia oppeja ei tarvita päivittäin fysioterapiassa tai hieronnassa. Joten en koe, että olisi järkevää jättää arvokas info omaksi tiedokseni. Siksi aion jakaa sitä jatkossa, niille jotka haluavat tehdä kestäviä / ylläpidettäviä muutoksia kehonkoostumukseen.

Hinnasto:

  • ohjauskerta kasvotusten kuntosalilla, luonnossa yms.: 62 € / h + mahdollinen salikäynnin hinta
  • jatkuva etävalmennus s-postitse, sisältää yksilöidyn ja muuttuvan treeniohjelman ja ruokavalion: 62 € / kk. Ensimmäinen kk: 100 €. Irtisanomisaika: 1 kalenterikuukausi

Valmennukseen hakeutuessa yleensä halutaan saada aikaan muutoksia. Nämä vaativat yleensä muokkausta arkielämään, liikuntaan ja ruokailuihin.

Vaikka muutoksia tarvitaan, se ei tarkoita kurjuuden maksimointia.

Eli treeniohjelmat ja ruokavaliot suunnitellaan niin, että ne sopivat asiakkaan elämään ja niitä olisi mahdollisimman mukava toteuttaa. Näin mahdollistetaan pysyvät muutokset ja pyritään välttämään ns. ”jojoilu”.

Heräsikö mielenkiinto?

Mistä palveluista olet kiinnostunut?

Tuliko mieleen kysymyksiä?

Voit tiedustella lisää: https://vernerihast.com/ota-yhteytta