Valmennus

Kiinnostukseni Terveysalaa kohtaan alkoi urheilun kautta. Urheilu alkoi teiniässä Juniori-nyrkkeilystä. Kun kamppailulajit jäivät vähemmälle, kiinnostus kehonmuokkaukseen kasvoi. Siihen kuuluu suurena osana lihasvoimaharjoittelu ja ravitsemus. Nämä ovat myös fysioterapian kulmakiviä. Viisitoista vuotiaana aloin tutustumaan aiheeseen liittyviin kirjoihin, artikkeleihin, videoihin yms. Teorian lisäksi olen vuosia saanut käytännön kokemusta, pitkäjänteisen harjoittelun kautta.

Eli voisi sanoa, että olen >15 vuotta opiskellut kehonmuokkauksen saloja. Nämä johtivat minut lopulta ensimmäisiin kilpailuihin Suomen Fitnessurheilu Ry:n, Classic Bodybuilding kisoihin, Turun Fitness Classicissa 12.6.2021 💪🤩🦵 Mikäli sinua kiinnostaa minun matkani Fysiikkalajien maailmassa sekä miten kisat menivät, suosittelen tutustumaan YouTube-kanavaani: https://youtube.com/channel/UCTNhBWRJwuNIfUG3f0CW04w

Kaikkia oppeja ei tarvita päivittäin fysioterapiassa tai hieronnassa. Joten en koe, että olisi järkevää jättää arvokas info omaksi tiedokseni. Siksi aion jakaa sitä jatkossa, niille jotka haluavat tehdä kestäviä / ylläpidettäviä muutoksia kehonkoostumukseen.

⬇️ Alempaa löytyy palautteita valmennusasiakkailtani ⬇️

Hinnasto:

  • ohjauskerta kasvotusten kuntosalilla, luonnossa yms.: 62 € / h + mahdollinen salikäynnin hinta
  • jatkuva etävalmennus s-postitse, sisältää yksilöidyn ja muuttuvan treeniohjelman ja ruokavalion: 62 € / kk. Ensimmäinen kk: 100 €. Irtisanomisaika: 1 kalenterikuukausi

Valmennukseen hakeutuessa yleensä halutaan saada aikaan muutoksia. Nämä vaativat yleensä muokkausta arkielämään, liikuntaan ja ruokailuihin.

Vaikka muutoksia tarvitaan, se ei tarkoita kurjuuden maksimointia.

Eli treeniohjelmat ja ruokavaliot suunnitellaan niin, että ne sopivat asiakkaan elämään ja niitä olisi mahdollisimman mukava toteuttaa. Näin mahdollistetaan pysyvät muutokset ja pyritään välttämään ns. ”jojoilu”.

Heräsikö mielenkiinto?

Mistä palveluista olet kiinnostunut?

Tuliko mieleen kysymyksiä?

Voit tiedustella lisää: https://vernerihast.com/ota-yhteytta

⬇️ Alempaa löytyy palautteita valmennusasiakkailtani ⬇️

Tukea alkutaipaleelle

Ensimmäinen asiakaspalaute on kirjoitettu alkukesästä 2022. Kyseessä on aktiivisesti lapsuudesta asti eri liikuntalajeja harrastanut teini-ikäinen, joka alkoi 2021 kiinnostumaan kuntosaliharjoittelusta ja fitnessurheilusta. Vanhempiensa kanssa etsivät ammattilaista, jonka avulla pääsisi etenemään tavoitteita kohti, terveys edellä. Tiiviissä yhteistyössä vanhempien kanssa, valmennus kesti n. 8 kk:

Tämä valmennus on ollut hieno kokemus ja oppimisen matka. Vernerin valmennuksessa olen päässyt kyllä oppimaan todella paljon uutta ja treenauksen saloja. Valmennuksen monipuolisuus ja kokonaisuudessaan valmennus on ollut todella asiantuntevaa. Kun kiinnostus sali harrastusta kohtaan kasvoi ja polte oli kova saada valmentaja, joka olisi alansa ammattilainen, niin sellainen kyllä löytyikin! Valmentajana Verneri on ollut siis ihan super ja niin symppis tyyppi ! Aina, jos on tullut mitään kysyttävää liittyen treeneihin tai ruokailuihin niin Verneri on ollut valmis aina vastaamaan kaikkiin kysymyksiin ja auttamaan. Jos joskus on tuntunut , että treenit eivät suju tai vastaan on tullut ihan mitä vaan muuta, niin Verneri on kyllä jaksanut tsempata aina eteenpäin! Jos jokin treeni ohjelma tai aikataulu ei sovi juuri sinun omaan aikatauluun tai päiviin, niin saat juuri sinulle sopivat / muokatut treeni ohjelmat! Olen todella tyytyväinen yhteistyöhön Vernerin kanssa. Hänen valmennuksessa sain hyviä tuloksia aikaan. Lämpimästi suosittelen Verneriä valmentajaksesi!

Valmennus sisälsi 5 ohjauskertaa kuntosalilla, lähes päivittäistä yhteyden pitoa harjoittelun ohjelmointiin ja ruokailuihin liittyen, asiakkaan tarpeen mukaan. Kahdeksan kuukauden aikana asiakas kehitti lisää lihasmassaa (InBody -mittauksen mukaan 0,6 kg), kehon hallinta kehittyi merkittävästi ja voimat kasvoivat, sarjapainojen sekä toistomäärien myötä.

Valmennuksien tarkoitus ei olekaan kestää ikuisesti ja ne päättyvät viimeistään siinä vaiheessa kun asiakas on saanut haluamansa tiedon ja osaamisen terveellisen elämäntyylin kehittämiseen / ylläpitoon.