Koronaviruksen vaikutus toimintaani

Hei! 😃

Kevät 2020 oli todella hankalaa aikaa monelle, mutta Suomessa onnistuttiin saamaan viruksen leviäminen hillittyä kesällä 2020.

Vaikka tilastollisesti Suomessa on parempi tilanne verrattuna moneen muuhun maahan,  meidän pitää silti toimia yhdessä, jotta tilanne ei lähde menemään huonommaksi.

Toimin hallituksen & THL:n antamien reunaehtojen mukaan ja toivon asiakkaideni tekevän samoin.

Vastaanottoni on siis auki normaalisti ja verkkoajanvaraus on käytössä. Puhtaudesta & desinfioinnista olemme aina pitäneet huolta Ryhdillä. Tarkasta puhtaanapidosta pidämme huolta jatkossakin, desinfioimalla kosketuspinnat (mm. pöytätasot & ovenkahvat) monta kertaa päivässä. Tämän lisäksi, käytän työskennellessäni kasvojen edessä visiiriä. Visiiri on kasvoja suojaava tuote, joka vähentää pisaratartuntojen riskiä. Kun asioit Ryhdin Hoitolan tilassa, riskit ovat matalat, sillä tiloissa ei ole yhtä aikaa montaa henkilöä (max. 4 hlö odotusaulassa).

OHJEITA ASIAKKAILLE:

  • JÄTÄTHÄN SAAPUMATTA HOITOON, mikäli olet flunssassa, sinulla on flunssan oireita tai joku perheenjäsenistäsi on kipeä.
  • ULKOMAILTA tulleita henkilöitä pyydetään pysymään poissa vastaanotolta suositellun varoajan 14vrk, jotta pöpöt eivät pääse leviämään.
  • Saapuessasi Ryhdille, huolehdi omasta hygieniasta pesemällä kädet ja/tai käyttämällä tarjoamaamme käsidesiä. Desinfioi kädet myös lähtiessäsi.
  • Aivasta & yski olkavarteesi tai käsipyyhepaperiin. Heitä käsipyyhepaperi roskiin & desinfioi kädet.

PERUUTUKSEN voit tehdä lyhyelläkin varoitusajalla, lähettämällä viestin ”Ota yhteyttä” -sivun kautta tai soittamalla Ryhdille: 040 0517766

Perutuista ajoista EI koidu lisäveloituksia, mikäli syynä on positiivinen koronatesti, karanteeni tai hengitystietulehduksen oireet.

Varaa uusi aika vasta kun olet täysin oireeton.

Näinä aikoina yhteishenki & tuki ovat todella tärkeitä. Mikäli et pääse vastaanotolle & haluat tukea toimintaani, lahjakorttien hankita onnistuu kätevästi verkon kautta:

Kiitos 😊

Voimia kaikille, hankalina aikoina ! 💪

Koronakuva

Terveisin,

Verneri Hast

fysioterapeutti & koulutettu hieroja

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s