Koronatilanteen vaikutus toimintaani

Hei! 😃

Vaikka tilastollisesti Suomessa on parempi tilanne verrattuna moneen muuhun maahan,  meidän pitää silti toimia yhdessä, jotta tilanne ei lähde menemään huonommaksi.

Toimin hallituksen & THL:n antamien reunaehtojen mukaan ja toivon asiakkaideni tekevän samoin.

Vastaanottoni on siis auki normaalisti ja verkkoajanvaraus on käytössä. Puhtaudesta & desinfioinnista olemme aina pitäneet huolta Ryhdillä. Tarkasta puhtaanapidosta pidämme huolta jatkossakin, desinfioimalla kosketuspinnat (mm. pöytätasot & ovenkahvat) monta kertaa päivässä. Asiakkaan toiveesta, voin käyttää asiakatilanteissa kasvomaskia. Kun asioit Ryhdin Hoitolan tilassa, riskit ovat matalat, sillä tiloissa ei ole yhtä aikaa montaa henkilöä (max. 4 hlö odotusaulassa).

OHJEITA ASIAKKAILLE:

  • JÄTÄTHÄN SAAPUMATTA HOITOON, mikäli olet flunssassa, sinulla on flunssan oireita tai joku perheenjäsenistäsi on kipeä.
  • ULKOMAILTA tulleita henkilöitä pyydetään pysymään poissa vastaanotolta suositellun varoajan 14vrk, jotta pöpöt eivät pääse leviämään.
  • Saapuessasi Ryhdille, huolehdi omasta hygieniasta pesemällä kädet ja/tai käyttämällä tarjoamaamme käsidesiä. Desinfioi kädet myös lähtiessäsi.
  • Aivasta & yski olkavarteesi tai käsipyyhepaperiin. Heitä käsipyyhepaperi roskiin & desinfioi kädet.

PERUUTUKSEN voit tehdä lyhyelläkin varoitusajalla, lähettämällä viestin ”Ota yhteyttä” -sivun kautta tai soittamalla Ryhdille: 040 0517766

Perutuista ajoista EI koidu lisäveloituksia, mikäli syynä on positiivinen koronatesti, karanteeni tai hengitystietulehduksen oireet.

Varaa uusi aika vasta kun olet täysin oireeton.

Näinä aikoina yhteishenki & tuki ovat todella tärkeitä. Mikäli et pääse vastaanotolle & haluat tukea toimintaani, lahjakorttien hankita onnistuu kätevästi verkon kautta:

Kiitos 😊

Voimia kaikille, hankalina aikoina ! 💪

Koronakuva

Terveisin,

Verneri Hast

fysioterapeutti & koulutettu hieroja

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s